RÓLUNK

A Hang- Szín- Tér Művészeti Iskola 2006 óta folytat középfokú művészeti képzést három művészeti ágban.

A Szakgimnázium fő célja a tehetség kibontakoztatása mellett a teljesítmény növelésére történő ösztönzés, továbbá a tanulók számára értékálló és a kor igényeinek megfelelő ismeretek átadása. Az intézmény kiemelt területe a tehetséggondozás, amelynek feladata, hogy felismerje a kiemelkedő teljesítményre képes tanulókat, segítse őket, hogy képességeiknek megfelelő szintű eredményeket érjenek el, és alkotó egyénekké váljanak.

A szakgimnázium 4+1 évfolyammal működő, művészeti szakmai képzést folytató nevelés-oktatási intézmény, amelyből négy évfolyamon a közismereti oktatás mellett szakmai képzés, az ötödik évfolyamon szakmai képzés folyik.

A szakgimnázium a kötelező közismereti érettségi tantárgyak esetén a gimnáziumi kerettanterveket alkalmazza.

Az iskola az érettségi végzettség és szakképesítés megszerzésére, szakirányú felsőfokú iskolai továbbtanulásra, valamint szakirányú munkába állásra készít fel. Az intézmény saját modern kollégiummal rendelkezik

Az iskola törekvése, hogy a természet és a környezet ismeretén és szeretetén alapuló környezetkímélő, értékvédő, a fenntarthatóság mellett elkötelezett magatartás váljék meghatározóvá a tanulók számára.

AZ ISKOLA

FELVÉTELI

INFORMÁCIÓK +

Kapcsolat

GALÉRIA

KAPCSOLAT

Cím: Bodajk, Petőfi Sándor utca 7. 

Iskolánk 2019-1-HU01-KA102-060134 regisztrációs számmal, az Európai Unió finanszírozásában ERASMUS+ programban vett részt